Canyelles i Pedraforca

A les 19:00 hores del dissabte 13/07 en Dídac Masip va prendre la sortida de la cursa solidària de Canyelles amb prop de 180 participants en un recorregut de gairebé 7 quilòmetres que transcorrien pel municipi i el seu entorn amb trams mixtes d’asfalt i de muntanya sota una calor de justícia. Destaquem la posició aconseguida (21è) amb un temps de poc menys de 27 minuts.

L’endemà en Jordi Estrada i n’Adam Carbonell van participar a la cursa Pedraforca-Saldes amb una distància de 13,2 quilòmetres i 1.298 metres de desnivell positiu invertint 2 hores 50 minuts i 3 hores respectivament (184è i 199è de 300). Un recorregut molt tècnic i explosiu que surt de Saldes, puja el Pollegó Superior, després d’un tram de grimpada, i baixa per la vertiginosa tartera.Cursa_Pedraforca_2013-206

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.