Samarreta del grup de curses

El grup de curses ha negociat amb l’empresa Tuga el disseny d’un equipament pel Grup de Curses. Aquest consistirà amb una samarreta i un pantaló, i sortiran a un preu aproximat de 30 euros cada una, tot i que el preu definitiu estarà en funció de la quantitat que es demani. L’elaboració de les peces serà sota demanda, i es podrà demanar només una peça. Tanmateix, qualsevol soci pot accedir a aquesta interessant promoció per obtenir un equipament oficial de l’entitat. Per això, aquesta setmana hi haurà la possibilitat d’emprovar-se les peces al Centre, per comprovar les talles, el dimarts 16 d’Abril a les 19.30h, i el mateix dijous 18 d’Abril a les 20h. Si alguna persona estés interessada i no pogués passar-s’hi, que avisi per correu electrònic a info@excsitges.com.

Es provarà samarreta i pantaló/malla. Hi ha les següents opcions:

Samarreta (home/dona):
-Tirants
-Sense màniga
-Màniga curta*

Malla (home/dona):
-Curta*
-Sobre genoll
-Pirata
-Llarga

Pantaló trail (només home)*
Amb asterisc el que conté el mostrari.

Els dissenys són els següents:

samarreta

pantaló

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.