Cursa Vall del Congost

El diumenge 17/03/2013 es va celebrar la cursa de muntanya de la Vall del Congost a la localitat d’Aiguafreda en la modalitat de marató (44,55 quilòmetres i 3.431 metres de desnivell positiu) i mitja marató (22,37 quilòmetres i 1.682 metres de desnivell positiu). El Centre Excursionista va estar representat per na Rosa Aguado i en Mans Sella en el primer cas (473 participants) i per en Dídac Masip en el segon (309 participants).

Si bé la pluja pràcticament no va fer acte de presència durant tot el recorregut, val a dir que el terra es trobava ben moll lo qual va fer extremar les precaucions especialment en els trams de baixada més tècnics. Tots ells van coincidir a destacar la bellesa dels paratges pels que van passar; de fet, algun d’ells no era el primer cop que hi passava. A la foto et pot veure na Rosa posant els cinc sentits en un tram de certa dificultat en l’edició de l’any anterior.Rosa_Congost_2012

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.