Assemblea 2012

El dijous 20 de Desembre a les 19:45h en primera convocatòria, i a les 20:15 en segona convocatòria, tindrà lloc al Centre Cívic de la plaça de Catalunya l’Assemblea General ordinària del Centre Excursionista de Sitges, amb el següent ordre del dia:

  1. Lectura  i aprovació, si s’escau de l’acta de l’assemblea anterior.
  2. Renovació de càrrecs de la Junta.
  3. Resum de les activitats de l’any 2012.
  4. Presentació de l’estat de comptes de l’any 2012.
  5. Informació de l’Espai d’Escalada Municipal (Rocòdrom).
  6. Informació de les assegurances de 2013.
  7. Programació d’activitats i calendari per l’any 2013.
  8. Creació del nou grup de curses de muntanya.
  9. Torn obert de preguntes i propostes.

Estem preparant el calendari d’excursions i travesses per a l’any 2013. El calendari definitiu, pendent de l’aprovació de l’Assemblea, en què es podran valorar d’altres propostes, te’l farem arribar una cop aprovat.

Enguany demanarem també l’adreça de correu electrònic, que agilitzarà i abaratirà en el futur les comunicacions de l’entitat.

Volem insistir que tothom que practica l’excursionisme hauria de tenir la Llicència de Federat amb la corresponent assegurança. Entenem que és indispensable estar en possessió de la mateixa quan es practica qualsevol modalitat, ja sigui la l’escalada, el senderisme, l’alta muntanya, l’esquí de muntanya, la bicicleta de muntanya (BTT), etc. I que serà obligatori quan siguin sortides col·lectives d’alta muntanya i esquí. Aquesta assegurança cobreix les possibles lesions, accidents, visites mediques i recuperació, els rescats a la muntanya i la responsabilitat civil, a més de tenir importants descomptes en refugis, botigues i serveis de muntanya.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.