Cursa Neorural

El diumenge 16 de desembre es va celebrar la I Mitja Marató de Muntanya de Santa Maria de Martorelles, batejada com “La Neorural”.
Els tres cents corredors participants van haver de superar 1300 metres de desnivell en un circuit de 23 quilòmetres passant per corriols i trams de pista en un dia agradable des del punt de vista climatològic.
Els membres del Grup de Curses per Muntanya del Centre Excursionista Sitges que hi van participar (dos germans Sella -Jordi i Mans-, na Rosa Aguado i en Dídac Masip) valoren aquesta experiència de gaudi de la natura com a molt positiva si bé també coincideixen a ressaltar la duresa de la prova per l’impacte dels desnivells trobats sobre les seves cames.

neorural En Dídac i en Mans un cop arribats a meta.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.