Projecció a l’Ateneu. Àfrica en BTT : Malawi, the warm heart of Africa

El dimarts 30 d’octubre, a les 20:30 h., l’Ateneu acollirà una nova projecció de muntanya del Centre Excursionista. Es tracta de Àfrica en Btt: Malawi, the warm heart of Africa, de Raquel Mirabent i Robert Masana. Segons ells mateixos expliquen, “durant l’estiu del 2010 volíem fer un viatge ben diferent dels que havíem fet fins aleshores, ja feia temps que pensàvem en anar a l’Àfrica profunda, després de rumiar i consultar molt ens vàrem decantar per un país allargat i petit, Malawi. Ens desplaçàvem com la gran majoria dels seus habitants, amb bicicleta portant tot el necessari per sobreviure a sobre: roba, fogonet, tenda de campanya, menjar, sac… Malawi, tot i ser un dels països més pobres d’Àfrica, és molt tranquil i relativament fàcil moure’s amb bicicleta, no obstant, no ens salvarem de passar un xic de gana i set. Durant 30 min veureu com viatjàvem amb bicicleta, coneixereu la generositat de la seva gent i cultura, disfrutareu dels seus meravellosos parcs naturals i majestuosos animals en llibertat. Esperem que Malawi us captivi com a nosaltres!”.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.