Llicències 2012

Després d’intenses negociacions la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) finalment ha arribat a un acord amb VidaCaixa per renovar un any més el plà de llicències i assegurances de la FEEC de cara al 2012. Adjuntem el quadre de les llicències, que es poden tramitar  a partir d’avui, 15 de desembre.

Recordem que per tramitar-la  cal estar al corrent de pagament de la quota anual del Centre, i fer un ingrés al compte 2100-0395-50-0200160062 de la Caixa, per Internet, o al caixer a través del codi de barres que us podem proporcionar al Centre. No s’accepten els ingressos en finestreta. A l’ingrés cal indicar clarament el nom i la modalitat. En cas de manca d’alguna d’aquestes dades, no es tramitarà la llicència fins que no es resolgui el dubte.

Els quadres d’enguany, que impliquen un lleuger increment de preu i la fusió de les antigues C1 i C2 en una llicència C només apta pel Pirineu, la península i el Marroc, són:

llicencies_2012_majors

llicencies_2012_sub17

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.