IMPORTANT: canvi de compte per les llicències federatives

Tal i com es va informar en l’Assemblea de socis, els canvis en el sistema de tramitació de les llicències federatives han motivat un canvi en el compte on s’ingressaven aquestes llicències. El nou número de compte és 2100-0395-50-0200160062, també de la Caixa. Els socis interessats en federar-se han de fer la transferència a aquest compte, indicant el nom i la modalitat que trien per assegurar-se, i amb l’import en funció d’aquesta modalitat, segons el quadre que es va publicar en una entrada anterior. L’ingrés es pot fer per Internet, o a través d’un caixer a amb un codi de barres que proporcionarem al Centre. No recomanem fer l’ingrés a finestreta, perquè l’horari és limitat, i no es pot utilitzar el codi de barres.

Per altra banda, el número de compte de cada any, que constava a la carta de convocatòria de l’assemblea, deixa de ser operatiu, pel que demanem que no es facin nous ingressos en ell.

Recordar que no es tramitaran llicències als socis que no abonin la quota del centre de l’any 2011, i que aquest pagament s’ha de fer al centre.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.