Final del recorregut del GR-5

El passat 18 d’abril, un nombrós grup d’excursionistes del Centre Excursionista de Sitges va fer la última etapa del Sender GR5, que van començar el setembre de 2008 i durant gairebé 2 anys han recorregut un cop al mes.

Aquest itinerari senyalitzat en els colors blanc i vermell, com tots el senders de Gran Recorregut, i forma part d’una extensa xarxa de senders per tot Catalunya i Europa. El GR5 te un extrem a Canet de Mar i l’altre a Sitges, i traça un arc de 210 Km, fent una ampla circumval·lació al voltant de Barcelona. Es anomenat “El Sender dels Miradors” ja que recorre les serralades del Montnegre, Montseny, Sant Llorenç del Munt, i Montserrat.

 Per aquesta última etapa , els 80 caminants van sortir de Sitges a les 7:30h en 2 autocars fins Olesa de Bonesvalls, punt on es va començar a caminar fins a Sitges, desprès de recórrer aquests ja coneguts camins. L’arribada a les 13:30h a la Platja Sant Sebastià va provocar interès en els vianants i visitants, poc acostumats a trobar-se amb un nombre tant gran de caminants equipats amb la motxilla.

 A l’arribada el grup va agrupar-se al voltant del pal indicador que senyalitza l’inici del recorregut i la cruïlla amb l’altre sender que travessa la nostra vila el GR92 o Camí de la Costa catalana, tot fent-se una foto de família al voltant del mateix.

 Felicitats a tots!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.