l’Espai d’Escalada ja és una realitat

El passat 12 d’abril va ser inaugurat oficialment un nou equipament municipal, l’Espai d’Escalada, llargament reivindicat pel Centre Excursionista com a eina d’entrenament pels escaladors sitgetans, i com a proposta per a dinamitzar aquest esport entre els joves.

La pràctica de l’escalada en aquests espais pot ser una finalitat en ella mateixa, ja que es una activitat molt engrescadora i també un camí per iniciar-se en el món de la muntanya en general, cosa que pot ajudar a despertar l’interés entre els nostres joves.

L’obertura de l’espai, un mur tipus boulder amb cova inclosa per diversos nivells de practicants, estarà lligada a uns horaris i normatives, que s’estan consensuant entre l’area d’esports de l’Ajuntament de Sitges i el Centre Excursionista, en què s’intentarà donar resposta a les necessitats dels practicants habituals, a les dels que s’hi vulguin iniciar, així com establir dinàmiques per donar-ho a conèixer i fer cursets d’iniciació per als joves.

2 comentaris a “l’Espai d’Escalada ja és una realitat”

 1. Bones,

  Estan els horaris definits del rocodrom?
  Els socis i federats del centre hem pagar algo?
  Ens agradaria que ens pogessiu dir alguna cosa.
  Moltes gràcies

 2. Hola em dic Maria i m’agrada molt l’escalada.
  em voldria apuntar a un curs aqui a sitges pero no vaig al centre. Envieu-me un misatge al hotmail i responeu-me siusplau!!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.