Armilles del Centre

Tal com es va acordar en la darrera, s’han fet les gestions per aconseguir una armilla amb l’anagrama del Centre, confeccionada amb unes característiques adequades per ser utilitzada en les activitats de muntanya.El socis que esteu interessats en adquirir-ne una, podeu passar pel local del Centre, al Poliesportiu Pins Bens, tots el dijous de 8 a 9 del vespre, fins a finals de març. Tenim una mostra en cada una de les talles per que us les pugueu emprovar.Les condicions i el preu per encarregar i reservar l’armilla, son les que es van aprovar a l’assemblea, es a dir, tenir una antiguitat de dos anys com a soci, i estar al corrent de pagament. El preu de l’armilla serà de 35 euros, ja que la resta fins el preu de cost està subvencionada pel Centre. Cada soci només podrà comprar una armilla al preu subvencionat. Per fer l’encàrrec i la reserva de l’armilla s’hauran de pagar integrament els 35 euros.A finals de març, amb tots els encàrrecs hi hagi es farà la comanda, per poder entregar les armilles el mes aviat possible.Un cop tancada aquesta primera comanda no se’n podrà fer una altra fins que no es tingui un nombre suficient d’encàrrecs.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.