Sortida senderisme Garraf diumenge 8 de maig

Bones, el passat diumenge 8 de maig es va fer la sortida pel Garraf, amb sortida a les 8 hores de la Plaça de Catalunya. En aquesta sortida que es de participació lliure pels socis, ens vam congregar un total de 27 persones.
El recorregut va anar en direcció a les Pruelles, per agafar el camí de la fita per sortir de seguida cap a la pujada per la Serra del Gegant. Un cop arribats a dalt vam agafar el GR 5 per anar cap a la Masia de Coll Entreforc i seguint cap al cami antic d’Olivella, fins a la Torre de Guaita, on vam fer una parada per esmorzar i disfrutar de les vistes i de la companyia.
Posteriorment vam seguir el recorregut per la Pista de la penya del Duc, i cap al turó de la carretera, baixant a la pista cap a la Masia de la Carretera, Les Casetes, i tornada cap a les Pruelles i cap a plaça Catalunya.
En total van ser uns 13 km de recorregut, amb uns 350 m. de desnivell i vam estar 4:30 hores per complertar el recorregut.
La propera sortida pel Garraf ja serà al setembre, el dia 25, que reprendrem les sortides mensuals després de l’estiu.

Us hi esperem!!! apunteu-vos-ho!!!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.