Can Puça fa 10 anys, i està de celebració!

Amb motiu del 10è aniversari del rocòdrom de Can Puça, aquest diumenge 22 d’abril farem una competició de boulder al mateix rocòdrom. Hi esteu convidats. Les inscripcions pels que volgueu competir estan obertes en aquest enllaç.

Començarem a les 10h. Al migdia farem una pausa. Dinarem i a la tarda reprendrem la competició amb una final, que segur serà ben emocionant. 

A banda d’aquest acte, sent fidels a la muntanya i al nostre esperit alpinista, hem organitzat una col·lectiva d’escalada a la Facu de Canyelles, el dissabte 9 de juny.  Després d’escalar farem un sopar de germanor per commemorar aquest decenni. 

Hem buscat un sector d’escalada proper i assequible per a tothom perquè volem facilitar que tothom qui vulgui venir ho faci. I perquè ens agradaria que tots aquells escaladors i escaladores  que passen o han passat per can Puça (estiguin actius o no) vinguin i que tots aquells que en tinguin ganes s’apropin a les parets. O si més no, que vinguin a sopar per celebrar aquest aniversari especial. Us hi podeu inscriure en aquest enllaç.

Tot seguit us adjuntem els cartells d’ambdues activitats perquè us pogueu acabar d’informar.

Atentament, Laura I Albert (responsables de Can Puça).

Us hi esperem!

cartell sortida facu

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.