La Sitges Rock Trail també es camina

Publicat el 25 gener 2016 per Joan Tutusaus a Activitats, Senderisme

P1020232

Aquest passat 23 de Gener, una vintena de socis van recórrer a peu els 25 quilòmetres del recorregut de la Sitges Rock Trail, en el que va ser la primera de les sortides de mitja muntanya que mensualment anirà oferint el Centre. Així, es va sortir pel Camí de la Fita, es va pujar a la Creu de Sant Isidre, d’allà al Fondo de Mas Quadrell, la Font de Montseva, i per darrera Can Planes, al Coll de Vallgrassa. El punt més alt del recorregut, el puig de Matarodona, va donar pas al Morsell, i per darrera de Jafre, a la baixada fins la riera de Ribes. D’allà, pel recorregut del GR5, es va pujar al coll de Pota de Cavall, i pel coll d’Entreforc es va arribar al collet de la Fita, abans de baixar pel senderó de la serra del Gegant.

Aquí teniu les imatges de la jornada.

I aquí un petit vídeo.
srt_caminada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.