Mitja BCN, Botifarunner i Marina Trail

El dissabte 15/02/2014 en Jordi Estrada va ser un dels prop de 15.000 atletes que van participar a la 24 edició de la mitja marató de Barcelona. Va completar el recorregut amb un temps de 1:36:48 el que li va suposar la posició 2680. Cal destacar que l’atleta kenyana Florence Kiplagat, amb una fantàstica marca de 1:05:12, va fer nou record mundial de la distància.
El diumenge 23/02/2014 força membres del Centre van prendre part a la sisena edició de la Botifarunner que es va celebrar a la Llacuna (Anoia) amb un recorregut de 22,7 quilòmetres i 970 metres de desnivell positiu assolint una alçada màxima de 945 metres. Com a novetat dir que el recorregut va seguir el sentit invers als altres anys.
Destaquem el bon nivell mostrat per en Jordi Serra i en Manel Andreu (12è i 19è respectivament en un total de 292 corredors) seguits per en Mans Sella (59è) i Alex Arbonès (83è); i a un xic més de distància en Josep Mª Muniesa, Jordi Estrada, Jordi Sella, Adam Carbonell i Rosa Aguado. Tots van gaudir d’un dia assolellat en un molt bon ambient.
El mateix dia, en Dídac Masip va participar a la segona edició de la Marina Trail. Una cursa amb inici i fi a Premià de Mar (Maresme) que, en els 23,5 quilòmetres de recorregut i 1500 metres de desnivell positiu amb alçada i pendent màxima de 492 metres i 40% respectivament, passa per llocs emblemàtics de la Serralada Litoral (pujada de l’infern, la font de Sant Mateu o el corriol del Serviol). Aconseguí el 49è lloc d’un total de 538 corredors que li va suposar la tercera posició de la seva categoria (sub23). Semblen consolidar-se les bones sensacions de curses prèvies des d’inici d’any (dos turons de Moià i pujada al Montgròs).
1794570_639345479435453_1109770879_n20140223_132801 (1024x576)IMG_0969 (683x1024)

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.