410 persones a la Caminada Popular

Publicat el 29 octubre 2012 per admin a Caminada

Unes 410 persones varen participar diumenge passat en la setzena edició de la Caminada Popular del Centre Excursionista de Sitges. L’anunciada baixada de les temperatures no va espantar als caminants, que van gaudir d’un dia magnífic en un recorregut que sortia de la plaça de Catalunya creuant tot el nucli de Sitges fins el passeig, i d’allà cap a Terramar. La pluja de divendres va obligar a creuar la riera per la carretera del Golf. Els caminants es varen internar al paratge dels Colls fins a la Punta Grossa, on es va esmorzar. Després de passar per Mas Pasqualí i Mas d’en Serra, es va servir l’habitual coca i moscatell als excursionistes, que varen tornar per Can Girona i la Plana, fins a la plaça Catalunya.

Les persones participants varen valorar positivament la jornada, que transitava per alguns camins que molts mai havien fet. Com sempre, la jornada va acabar a la plaça de Catalunya amb un sorteig d’obsequis oferts per les cases col·laboradores. El Centre Excursionista vol agrair a totes les empreses que hi ha volgut ajudar, així com a tots els col·laboradors de l’edició d’enguany, el seu suport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.