Balanç Caminada 2008

Publicat el 27 octubre 2008 per admin a Caminada

Aquest diumenge ha tingut lloc la dotzena edició de la Caminada Popular, que organitza el Centre Excursionista de Sitges. Tres-centes persones han pogut gaudir d’un dia assoleiat i de mar calma per recórrer bona part del tram sud sitgetà del GR92, que inclou el Racó de la Calma, el passeig, el Parc de Terramar i la punta de les Coves. Després d’esmorzar a l’inici de la pista dels Colls, els caminants van agafar el sender que puja a Miralpeix, des d’on la vista de Sitges era extraordinària, i van poder visitar la vella ermita de la Mare de Déu de Gràcia.

El descens posterior va permetre travessar el nou pont sobre la riera de Ribes, i veure la reconstrucció d’una barraca de pedra seca que s’ha fet a la rotonda d’accés a Can Pei. Un passeig pel bosc de Can Bruguera, ja a terme de Sant Pere de Ribes, i per les Torres i les Casetes, van permetre els caminants acabar el recorregut circular de 16 quilòmetres. Com és habitual, un merescut aperitiu i el sorteig dels regals oferts per les cases col·laboradores esperaven als caminants en arribar a la plaça de Catalunya. El Centre Excursionista vol agrair tant l’Ajuntament com les empreses i negocis col·laboradors el seu suport per aquesta activitat.

Caminant per les Coves

Caminant per les Coves

2 Comentaris

Pingbacks

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.