Balanç Caminada 2008

Publicat el 27 octubre 2008 per admin a Caminada

Aquest diumenge ha tingut lloc la dotzena edició de la Caminada Popular, que organitza el Centre Excursionista de Sitges. Tres-centes persones han pogut gaudir d’un dia assoleiat i de mar calma per recórrer bona part del tram sud sitgetà del GR92, que inclou el Racó de la Calma, el passeig, el Parc de Terramar i la punta de les Coves. Després d’esmorzar a l’inici de la pista dels Colls, els caminants van agafar el sender que puja a Miralpeix, des d’on la vista de Sitges era extraordinària, i van poder visitar la vella ermita de la Mare de Déu de Gràcia.

El descens posterior va permetre travessar el nou pont sobre la riera de Ribes, i veure la reconstrucció d’una barraca de pedra seca que s’ha fet a la rotonda d’accés a Can Pei. Un passeig pel bosc de Can Bruguera, ja a terme de Sant Pere de Ribes, i per les Torres i les Casetes, van permetre els caminants acabar el recorregut circular de 16 quilòmetres. Com és habitual, un merescut aperitiu i el sorteig dels regals oferts per les cases col·laboradores esperaven als caminants en arribar a la plaça de Catalunya. El Centre Excursionista vol agrair tant l’Ajuntament com les empreses i negocis col·laboradors el seu suport per aquesta activitat.

Caminant per les Coves

Caminant per les Coves

2 Comentaris

  1. Gràcies per una jornada tant maca! La ruta em va permetre descobrir llocs del Garraf que no sabia que existien. l dia fantàstic i la organització molt bona!

  2. Perfecte organització.
    Varem gaudir d’un dia esplèndid i una ruta amb unes vistes meravelloses.
    Els excursionistes de l’AAVV del Port d’Aiguadolç us volem donar les gràcies.
    Sou els millors!

Pingbacks

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.