Propera sortida d’alta muntanya amb esquís i raquetes dissabte 23 de febrer

Publicat el 15 febrer 2008 per admin a Activitats, Alpinisme

A la reunió de dijous 14 s’ha proposat de fer una sortida a un cim del pirineu, el proper dissabte 23, que serà a Andorra, zona de Nuria o Pallars, en funció de la neu i de les previsions meteorològiques. La sortida es farà en cotxes particulars i el proper dijous ( de 20 a 21 al centre) acabarem de concretar hora i lloc de sortida.

Un Comentari

  1. Hola,

    Gràcies per afegir-vos al llistat de blocs de la Penedesfera.

    Així mateix us convidem a participar del grup Penedesfera a Facebook i a compartir notícies del Penedès al lloc de promoció de notícies El Nord del Penedès per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs.

    Salutacions i felicitats pel bloc!

Pingbacks

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.