Com subscriure’s al Feed del Centre

Per tots aquells que volgueu estar al dia de les novetats que penjem a la web, i que no voleu rebre correus electrònics, podeu fer-ho a través de les fonts o rss del Centre Excursionista. A l’adreça http://excsitges.wordpress.com/feed podeu activar en un programa agregador l’rss del Centre.

Podeu utilitzar programes com el Feedreader, o el mateix Internet Explorer 7,  que en clicar l’estrella de l’esquerra de les pestanyes, obre el “Centre de Favorits”, i una de les 3 opcions són les “Fuentes“, és a dir, l’rss.

A la columna del mig, també veureu un apartat de Feed del Centre, que us condueix directament a la pàgina.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.