Cicle de projeccions 2007 (13-27 de novembre)

El Centre Excursionista presenta cinc cintes en un nou cicle de projeccions.

Pel·lícules premiades a festivals de muntanya i expedicions comarcals, proposta pels tres darrers dimarts de novembre.

El Centre Excursionista de Sitges ha organitzat pels tres dimarts entre el 13 i el 27 de novembre un nou Cicle de Projeccions i Cinema de Muntanya. Al llarg de les tres sessions, a l’auditori de l’edifici Miramar, els assistents podran veure cinc pel·lícules, unes guardonades a diversos festivals de cinema de muntanya i aventura, i d’altres sobre meritòries ascensions organitzades des de la comarca. L’entrada és lliure.

Així, el dimarts 13, a les 19.30, es podran veure dues cintes: “Carlos Soria y el K2, una vida en la montaña”, sobre les peripècies d’aquest muntanyenc, i “Amazonian Vertigo, Salto del Angel-Venezuela”, sobre un equip que escala una complicada paret a darrera d’una de les cascades més famoses del món. Aquest cinta, premiada pel Festival de Torelló, un dels més importants d’Europa de la matèria, també va rebre guardons a Chartres, Dijon, Val d’Isere i Autrans, a França, i a Moscou. El dimarts 20 de novembre, a les 20 h., serà el torn del Garraf i el Penedès. Primer, el sitgetà Robert Masana presentarà “Cho Oyu-Vilanova 8000”, la cinta de la primera expedició que fa dos anys des de la comarca va ascendir un dels 14 vuit mils de la terra. Després, es podrà veure un muntatge sobre la primera expedició Penedès-Garraf a l’Himàlaia, sota el títol “Tukuche 87, Ven o et quedes?”. El darrer dimarts, el 27 de novembre, a les 20 h., es presentarà el llargmetratge “Marco, l’étoile filante”, guardonat l’any 2005 als festivals de Trento (Itàlia), Diablerets (Suïssa) i Torelló.

Més informació

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.