Sortida Social Sant Llorenç de Morunys

Sortida d’inici d’estiu a Sant llorenç de Morunys

 

El passat cap de semana del 25 i 26 de juny, un nombrós grup d’excursionistes vam desplaçar-nos a Sant Llorenç de Morunys, per fer dues sortides de muntanya.

Dissabte es va fer una espectacular ruta circular sortint del mateix poble i recorrent l’ermita de Sant Serni, el pla de Sòbol, i baixant cap al pantà de la llosa, al mirador de la trona, per pujar per un recorregut espectacular fins dalt del Santuari de lord, on es va fer un bon repòs mentre es feia l’àpat de dinar. La tornada al poble i el descans merescut mirant enlaire a la ruta disfrutada.

P1020560 P1020556

P1020569

 

Després de descansar, un bon recorregut per Sant Llorenç, els carrerons, el claustre i l’esglèsia, i un bon àpat abans d’anar a dormir.

El diumenge una part del grup va fer una excursió a la Serra de Busa i la Presó de Capolatell, un escenari preciós per uns fets molt punyents durant l’epoca de guerra. Un altre part dels participants van visitar els pobles de la Coma i la Pedra i les Fonts del Cardener, fent el recorregut a peu fins al mateix poble.

Els participants vam gaudir molt de la sortida, malgrat la intensa calor que ens va acompanyar per celebrar l’inici de l’estiu amb nosaltres.

P1020585 P1020581

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.