Popular de Vilanova, Trail Sant Fost i Mitja Sant Pere

Mogut diumenge 26/10/2014 de curses en un ambient gairebé estiuenc:
A Vilanova i la Geltrú un gran nombre de corredors va participar a la 36ena edició de la Cursa Popular Ciutat de Vilanova on en Joan Sella va aconseguir una molt meritòria 11ena posició. El nostre vilatà Dani Serra va ser el guanyador.
A Sant Fost de Campsentelles es va celebrar la segona edició del trail “Where is the limit” que va comptar amb 1.370 inscrits i dos recorreguts (un de 12,5 i un altre de 22,6 quilòmetres). En Dídac Masip va participar en el curt que transcorria entre la serralada de Marina i la serralada litoral aconseguint la posició 55 (de 682 corredors arribats a meta) amb un temps de 1:02.
A Sant Pere de Ribes es va donar la sortida a la 4a edició de la Mitja Marató Rural que també oferia la possibilitat d’un recorregut més curt 13 quilòmetres. Va haver-hi participació del Centre.
El mateix dia es celebrava la 12ena edició de la Mitja Marató de Cunit amb opció de cursa de 10 quilòmetres.

sortida

Joan

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.