Previsió d’activitats d’estiu del Centre Excursionista de Sitges

Publicat el 22 juny 2020 per Joan Tutusaus a Activitats

Acabat l’estat d’alarma, aquestes són les previsions d’activitat fins passat l’estiu del Centre Excursionista de Sitges:

– El Centre romandrà tancat els dijous de moment fins el setembre. De tota manera, si algun soci ha de fer alguna gestió com tornar o recollir material, o recollir llicències, ho pot comunicar per correu electrònic i quedarem per atendre’l.

– Les sortides de senderisme-GR han quedat suspeses fins que es puguin organitzar autocars. Quan sigui possible fer-les, s’informarà, i es reprendran en el punt del GR92 on es va acabar el passat mes de març.

– Les sortides de Muntanya en Família es reprendran, si és possible, la propera tardor.

– La Sitges Rock Trail 2020 es va ajornar fins el proper 3 d’octubre. Es manté aquesta data, tot adaptant els nous protocols per a la celebració de curses. Continuem comptant amb els voluntaris que es varen inscriure el març, tot i que enviarem un recordatori per si algú es vol apuntar, o ho estava i no pot en aquesta data.

– El proper mes de juliol es mantenen tres activitats: la sortida de Mitja Muntanya a Bujaruelo, ja que és fa amb cotxes particulars i el redugi ens manté la reserva; la sortida nocturna pel Garraf del 25 de Juliol; i el pica-pica d’estiu del 30 de juliol, que es farà com sempre davant del Centre mantenint les recomanacions de les autoritats.

– L’Espai d’Escalada s’ha reobert només per als abonats, i amb un protocol sanitari consensuat amb l’Ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.