Sortida mitja muntanya al Port del Compte

El passat 14 de gener es va fer la primera sortida de l’any de mitja muntanya.

La proposta era sortir de la zona de la Estivella, al Port del Compte, per fer un recorregut pels principals cims de la zona : Estivellla, tossa Pelada i Cim dels 4 Batlles.

El dia era gèlid però amb sol i els 13 participants varem sortir animats de la zona de pàrquing de la Estivella del Port del Compte, per pistes d’esquí que es mantenien tancades, El recorregut combinava a l’inici trams amb neu i sense neu, fins que en cotes mes altes el paisatge ja va esdevenir  blanc totalment.

 

 

 

 

 

 

Varem poder disfrutar de molt bones vistes des del cim de la Estivella, encara amb un dia clar, mentre veiem els núvols apropar-se des del nord.

Varem poder completar una bona part del recorregut, fins que el vent i la boira ens va tapar el sol i la visibilitat ens van aconsellar reduïr l’itinerari per fer el descens cap a la zona d’inici.

 

 

 

 

 

 

 

La bona companyia, la llar de foc i el brou calent del petit bar de les pistes de la estació ens van recuperar, per comentar les vivències del dia i pensar ja en la propera, que serà el 18 de febrer a la zona de Tarragona.

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.