Vall de Ribes XS

Publicat el 8 Juliol 2014 per Joan Tutusaus a Activitats, Curses

El diumenge 06/07/2014 l’Oscar Garcia i en Dídac Masip acompanyats per en Javier Bernabé, amic atleta vilanoví, van participar a la Vall de Ribes XS (Ribes de Freser – Ripollès) en la seva versió de 27 quilòmetres amb 2.150 metres de desnivell positiu. Les bones condicions climatològiques els van permetre gaudir d’unes bones vistes al passar pels punts més elevats (Sant Amand i Taga) malgrat el cansament que s’anava acumulant. L’Oscar va fer un temps de 03:51:39 i en Dídac 04:06:58 que els va permetre assolir la posició 37 i 55 respectivament del total de 114 atletes que van acabar la cursa.

Oscar Tres Didac

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada