Vall de Ribes XS

Publicat el 8 juliol 2014 per Joan Tutusaus a Activitats, Curses

El diumenge 06/07/2014 l’Oscar Garcia i en Dídac Masip acompanyats per en Javier Bernabé, amic atleta vilanoví, van participar a la Vall de Ribes XS (Ribes de Freser – Ripollès) en la seva versió de 27 quilòmetres amb 2.150 metres de desnivell positiu. Les bones condicions climatològiques els van permetre gaudir d’unes bones vistes al passar pels punts més elevats (Sant Amand i Taga) malgrat el cansament que s’anava acumulant. L’Oscar va fer un temps de 03:51:39 i en Dídac 04:06:58 que els va permetre assolir la posició 37 i 55 respectivament del total de 114 atletes que van acabar la cursa.

Oscar Tres Didac

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.