Garraf, Montseny i Querol

El diumenge 10/11/2013 va ser un dia intens pels membres del Centre quedant de manifest que cada cop són més les curses a les que participar.
A les sis del matí, va esclatar el coet de sortida a Gavà de la XIX edició de la Marxa del Garraf. En Jordi Paretas, en Jordi Sella, na Rosa Aguado, l’Olga Serrano, en Josep Mª Muniesa, en Mans Sella, en Manel Andreu i n’Adam Carbonell van participar a la modalitat de 45 quilòmetres concebuda com una caminada no competitiva que puntúa per la XVI Copa Catalana de Caminades de Resistència. Mil persones hi van prendre part salvant un desnivell positiu de 1.607 metres. Endinsant-se pel Massís del Garraf, trepitjant els termes municipals de Gavà, Castelldefels, Sitges, Olivella i Begues; els atletes van gaudir del paisatge passant prop de dolines, rasclers i avencs típics d’aquest terreny calcari i sempre acompanyats pel margalló. En moments de descans van poder avistar Montserrat, Sant Llorenç del Munt, el Montseny o la Serra de Marina. Destacar el bon paper d’en Jordi Paretas (25è). A la foto podem veure n’Adam reposant forces un cop arribat a meta; el felicitem per haver rebaixat prop d’una hora la seva marca anterior i a tots plegats per la seva capacitat de resistència.

Per un altre costat, en Jordi Estrada i en Javier Gallardo van prendre la sortida a la III Marató del Montseny. Una cursa de muntanya que transcorre pel Parc Natural del Montseny (Osona, Vallés Oriental i La Selva) passant pels seus tres cims més emblemàtics: Matagalls, Agudes i Turó de l’Home. Els prop de 900 atletes van haver de superar 2.700 metres de desnivell positiu entre corriols, fagedes, tarteres i rius. Uns altres campions.

Finalment, en Juan Argibay, n’Oscar Garcia i en Dídac Masip es van desplaçar fins a Querol (Alt Camp) per formar part dels prop de 150 corredors que, a les deu del matí, van iniciar la II edició de la cursa dels dos cims de Querol (Formigosa i Montagut). Passant per camins forestals i creuant el riu Gaià van completar un recorregut de 17,5 quilòmetres i 850 metres de desnivell positiu. Destaquem el podi assolit per en Dídac a la categoria sub-21 que, esperonat pels companys, va millorar el temps de l’edició passada.

Adam

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.