Sortides social i d’estiu

SORTIDA SOCIAL LES BULLOSES – PIC CARLIT. LLAC MALNIU

29-30 De juny de 2013

 

Cost total per persona 55€, més 5€ per l’ autobús per entrà al parc si no poguéssim entrar amb l’autobús del Centre. Inclou l’autocar d’anada i tornada i desplaçaments, i l’estada a l’Alberg Can Ribals a Martinet de Cerdanya amb pensió complerta. Cal portar el dinar de dissabte.

Activitats: Està previst fer dues excursions, que ens permetran recorre llocs interessants de la Cerdanya i el Massís del Carlit

* Dissabte 29 de juny

Sortida a les 5h del matí parada Bus Parc Can Robert. Direcció túnel Cadi travessem  la frontera per Bourg Madame, Font Romeu i Mont Lluís.

Agafarem un autobús de accés a dintre del parc del Carlit.

Pugem al Pic del Carlit 2.896 m. i aprofitem per fer la ruta dels 12 llacs. És una de les excursions més impressionants dels Pirineus, val molt la pena per les vistes dels llacs des de dalt el cim i sobretot per la tornada. La tornada, vorejant els llacs, és una passejada suau sense massa desnivell i molt agradable de fer. El nivell és moderat perquè s’ha de grimpar una mica abans d’arribar a dalt, però per la resta no té cap dificultat. Temps complert es de 7 hores, anant bastant tranquils i fent algunes parades. Es pot fer només la volta en rodó pels llacs.

A la tarda anem a l’alberg Can Ribals de Martinet  www.canribals.com

Sopar,dormir i esmorzar.

* Diumenge 30 de juny

Sortida cap l’estació d’esquí de fons de Guils i Fontanera. Farem una sortida en rodó d’uns 12 km.  Per anar al llac Malniu

El bosc de Fontanera és una immensa pineda de pi negre alternada amb  el bedoll i la moixera de guilla que li donen tocs de color groc i vermell a la tardor. Gràcies a la seva situació en un vessant d’influència atlàntica la seva innivació és important, no obstant això pocs indrets naturals de la comarca són tant acollidors com aquest.

Amb vistes excepcionals de la Cerdanya, endinsant-nos al bell mig del bosc, en una segona part del recorregut, acabant amb la sorpresa de l’estany al mig d’una fondalada. Just davant gaudirem del roc de Lladres i a la dreta la serra Mascarella i Puig Farinós.

Inscripció i reserves:

Per inscriure’s cal fer un pagament de 20€ en concepte de reserva de la plaça.

Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.

En cas de no poder assistir, es procurarà cobrir la vacant, de no ser així, no es podrà retornar el import de la reserva.

El Centre Excursionista no es fa responsable de qualsevol accident que pugui succeir.

Es recomana que tot participant en l’activitat tingui la corresponent assegurança d’accidents.

Porta D.N.I. o Passaport en regla.

Tenim places reservades i tenen preferència per inscriure’s els socis del Centre, fins el dia 1 de juny. A partir d’aquesta data obert als no Socis (60 euros).

L’organització es reserva el dret de modificar els recorreguts proposats per fer-los més atractius o adaptar-los al grup.

 

SORTIDA D’ALTA MUNTANYA AL SOTLLO

DIES 20 – 21 DE JULIOL

 

Llista oberta als possibles interessats.

Sortida de Sitges a les 8h matí en cotxes particulars.

Acampada a l’estany del Sotllo. Al dia següent pujada al Sotllo i tornada a casa.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.