Participació a diverses curses

El darrer cap de setmana membres del centre van participar a diferents curses.
El dissabte 20/04/2013 en Dídac Masip, sortint d’una lesió, va voler veure quines eren les seves sensacions a la prova vertical de pujada a l’ermita de Sant Antoni de Ribes de Freser (1,4 quilòmetres amb 350 metres de desnivell positiu amb prop de 40 participants).
El dia següent en Jordi Sella i na Rosa Aguado van participar a la cursa Pels Camins dels Matxos que tingué lloc a Torelló (63,8 quilòmetres amb poc més 6.000 metres de desnivell acumulat i 273 participants). A la foto se’ls pot veure moments abans de la sortida amb un company de corredors.cat.

En Marc Patau va participar a la ultra de la Serra de Tramuntana de Mallorca (107 quilòmetres amb 4000 metres i escaig de desnivell positiu amb inici a Andratx i fi a Pollença).

En Carlos Martin va ser un dels milers de persones que van concórrer a la cursa dels bombers de Barcelona (10 quilòmetres).

El dissabte 27/04/13 es donarà la sortida a la nostra vila de les quatre curses que composen la UTBCN les quals transcorreran per pistes i corriols del Parc Natural del Garraf. No hi faltaran companys de la nostra entitat.

Rosa_Jordi

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.